Nahajate se na arhivskem spletnem mestu Festivala Borštnikovo srečanje - za obisk aktualnega spletnega mesta, kliknite tukaj.

Srečanje in pogovor s prejemnikoma Borštnikovega prstana Ivo Zupančič in Ivom Banom

Sreda, 1. april 2015

Sedmi v nizu jubilejnih dogodkov

Srečanje in pogovor s prejemnikoma Borštnikovega prstana Ivo Zupančič in Ivom Banom Srečanje in pogovor s prejemnikoma Borštnikovega prstana Ivo Zupančič in Ivom Banom Srečanje in pogovor s prejemnikoma Borštnikovega prstana Ivo Zupančič in Ivom Banom Srečanje in pogovor s prejemnikoma Borštnikovega prstana Ivo Zupančič in Ivom Banom

Srečanje in pogovor s prejemnikoma Borštnikovega prstana Ivo Zupančič in Ivom Banom

Letos praznujemo pol stoletja festivala, ki je zaznamoval življenje štajerske prestolnice in slovensko kulturo sploh, kakor sta seveda tudi štajerska prestolnica ter kulturno in družbeno življenje Slovencev zaznamovala in sooblikovala festival. V praznovanje se s svojo dejavnostjo vključuje tudi Slovenski gledališki inštitut s srečanji in pogovori s prejemniki Borštnikovega prstana.

Gosta sedmega srečanja sta bila Iva Zupančič (prejemnica prstana leta 1997) in Ivo Ban (prejemnik prstana leta 1996). Pogovor je potekal v torek, 21. aprila 2015, ob 18. uri v Slovenskem gledališkem inštitutu v Ljubljani (1. nadstropje, Mestni trg 17, Ljubljana), vodila ga je Ana Perne.

Klasična spletna stran